Referenties

Cindy Pieterse kiezen als trouwambtenaar is een absolute aanrader! Het feestje begon voor mij al bij het intakegesprek. Ze nam uitgebreid de tijd om ons te leren kennen, was vol aandacht en stelde veel leuke en inspirerende vragen. Tijdens onze huwelijksvoltrekking wist Cindy precies de juiste snaar te raken.
Ze heeft een geweldig gevoel voor humor, weet goed de aandacht vast te houden, is eerlijk en oprecht en geeft iedereen een warm en welkom gevoel.
Wat ik ook bijzonder knap vind is dat ze in een aantal rake zinnen onze historie als stel heel goed wist neer te zetten en ook hele rake en treffende individuele portretten wist te schetsen. Dat is echt een kunst, en die verstaat Cindy als geen ander. 

Odeke


In 2012 heeft Cindy Pieterse ons getrouwd. Een bijzondere ervaring, onze gasten waren het er ook over eens (zozeer dat één van hen geïnspireerd raakte om ook trouwambtenaar te worden). Cindy gaf ons het gevoel dat we speciaal waren, ze was geïnteresseerd in ons en in onze beweegredenen, en dat kwam tot uiting in haar, op ons verzoek, tweetalige huwelijksrede. Ieder huwelijk verdient een ambtenaar van de burgerlijke stand als Cindy!

Henck en Sean


Lieve Cindy, 
We hebben een geweldige ceremonie gehad. 
Vol lof kijken wij terug op deze prachtige zonnige dag, ook jij straalde en ontving ons, onze vrienden en familie warm en liefdevol. 
Je woorden, je zinnen, het verhaal over ons was geweldig. Het was zo persoonlijk, mooi en vloeiend verteld.
Wat hebben wij het getroffen met jou als trouwambtenaar. Deze dag was fantastisch en bijzonder! 

André en Liesbeth 


Toen wij gingen trouwen mochten wij in het boek van gemeente Uithoorn een buitengewoon ambtenaar van de burgelijke stand uitzoeken. Wij hebben gekozen voor Cindy, omdat zij werkte bij Comedytrain en schreef voor Dit Was Het Nieuws.
Toen ze op bezoek kwam om alles door te nemen wisten we gelijk dat we een goede keuze hadden gemaakt. Onze huwelijksvoltrekking zat vol met humor. Na onze bruiloft hebben we van heel veel gasten gehoord dat het leuk was om naar haar te luisteren. Nu jaren later kijken we nog altijd terug op een fantastische dag.
Elke bruiloft die we daarna hebben meegemaakt zijn we weer blij dat wij Cindy hadden.

Cindy bedankt!! Wij raden jou aan iedereen aan!

Liefs Tars en Eva


Voor mij een topervaring om met Cindy Pieterse één van de mooiste dagen in mijn leven te ervaren.  
In de voorbereiding heeft Cindy zich goed verdiept hoe wij zijn als stel en ook als individu. Onze leuke, goede en fijne eigenschappen en natuurlijk ook onze eigenaardigheden. Van onze levensverhalen en hoe die samen komen tot ons huwelijk wist ze haarscherp in beeld te brengen. Echt top!
Met haar fantastische manier van voordragen en die heerlijke humor heeft Cindy een grote bijdrage geleverd aan een van de mooiste dagen van mijn leven. Die dag en haar ceremonie hebben bijgedragen aan het fundament voor ons huwelijk en nog veel meer prachtig mooie dagen.
Wil je ook van je huwelijk een fantastische ervaring maken dan kan ik je Cindy Pieterse van harte aanbevelen.
Je mag me bellen voor meer info. Ik ben bereikbaar op 0653 133 085. 

Berry Koeleman


Cindy Pieterse heeft mijn man en mij getrouwd in 2009.
Tijdens het voorgesprek voelden wij direct een klik met Cindy.
Zij wist met haar oprechte interesse in ons leven en rake vragen al snel genoeg informatie te verzamelen om een verhaal van te maken.
Wij hadden in dit gesprek ook aangegeven dat het wat ons betreft een luchtig en grappig praatje mocht worden. Zij gaf ons het vertrouwen dat dit deel van ons trouwen in goede handen was.
Op de dag zelf was in het programma opgenomen dat een vriend van ons eerst iets over ons zou vertellen, en dat Cindy daarna haar speech zou houden en ons zou trouwen. 
Cindy wist feilloos in te spelen op de inhoud. Dit zorgde ervoor dat het direct een feestje werd.
Na een bijzonder geestige maar ook lieve speech heeft zij het officiële gedeelte geordend en correct afgehandeld. Terugkijkend op onze trouwdag zijn er zaken die we anders hadden gewild of die niet helemaal zo gingen als we bedacht hadden, maar dat gold niet voor Cindy haar onderdeel. Ze was geweldig!

Iris Bras-Kost


Op een half-zonnige dag eind augustus 2010 ben ik met Simon getrouwd en het was mijn beste beslissing ooit. Nog zo'n goede beslissing was dat wij Cindy hebben gevraagd om ons huwelijk te voltrekken. In een vrolijke rode jurk met witte stippen stond Cindy als een stralende stuiterbal voor ons. Onmogelijk om daar geen grote glimlach van te krijgen.
We hebben met Cindy van te voren een kennismakingsgesprek gehad waarin we alles hebben verteld over hoe we elkaar hebben ontmoet, wat we leuk aan elkaar vinden etc. Dit heeft ze in een vlotte, pakkende speech gegoten waar iedereen complimenten over heeft gegeven. Haar verhaal en aanwezigheid droegen bij aan de liefdevolle, informele sfeer die wij zochten.
Het was een groot succes om haar in te huren in plaats van een 'gewone' trouwambtenaar.
Laten we wel zijn, die mensen draaien vaak een standaard verhaal af. En zeg nou zelf: dat gevoel wil je toch niet hebben op zo'n bijzondere dag?!

Cindy, bedankt voor deze fijne huwelijksvoltrekking. Wat ons betreft één van de hoogtepunten van onze trouwdag.

Groet van Elizabeth


Cindy Pieterse heeft onze trouwdag mooier gemaakt dan deze al was. Met haar humor en kalmte wist ze alle aanwezigen te raken. De sfeer was plechtig maar ontspannen. Cindy liet ons genieten van elkaar, het moment en de aanwezigheid van al onze dierbaren. Mijn vrouw en ik zijn met elkaar getrouwd, maar ook een klein beetje met Cindy…

Howard Komproe


Cindy heeft ons getrouwd, tot onze grote tevredenheid.
Wij wilden een ongedwongen, humoristische en lichtvoetige ceremonie. Ook omdat ons huwelijk zich bij ons thuis voltrok. Maar wel met de essentie op het het huwelijk. Cindy heeft dit heel goed aangevoeld en er een geweldige ceremonie van gemaakt. 

Nanda en Chiel


Iets meer dan zeven jaar geleden besloten mijn man en ik met elkaar te gaan trouwen. Behalve uiteraard de datum, de jurk, de locatie etc mag je ook kiezen wie je huwelijk voltrekt. Wij zagen Cindy Pieterse als een van de opties staan. Wat ons erg aantrok is dat zij voor haar werk met teksten bezig is al dan niet met een komische inslag daarin verwerkt. Na aangegeven te hebben dat wij graag door haar gehuwd wilden worden is ze bij ons op bezoek gekomen om wat meer achtergrond informatie te krijgen over wie wij zijn, waar we elkaar van kennen, waarom wij elkaar zo leuk vonden en ga zo maar door. Het klinkt mischien gek maar het voelde net alsof er een vriendin over was die je al heel lang niet gesproken had, best gezellig dus. Tijdens ons huwelijk heeft zij een hele leuke speech gegeven en wat zij niet wist noch had kunnen weten, is dat zij mijn vader enigzings in verlegenheid had gebracht omdat hij dezelfde anekdotes had willen vertellen.
Kortom mocht je willen trouwen en besluiten dat Cindy jullie huwelijk mag voltrekken, ga er dan vanuit dat zij dit op een mooie warme manier zal doen en dat ze zich gedegen voorbereid op de ceremonie.
Ik raad een ieder daarom van harte aan om Cindy hiervoor te kiezen en wens jullie daarmee een hele leuke huwelijksdag toe.

Met vriendelijke groet,
Meta van Hees