Radio & tv

Sesamstraat
Cindy schrijft versjes en liedjes voor Tommie, Pino, Ieniemienie en Purk.
Het meest trots is ze op het liedje 'Zin 
om te zoenen', waar Henny Vrienten de muziek voor schreef.

Het Sinterklaasjournaal
Sinds twee jaar helpt Cindy Dieuwertje onder meer aan het Korte Nieuws.

Studio Snugger
Cindy schrijft per seizoen een aantal scènes voor de deskundigen die in dit entertainmentprogramma voor jonge kinderen op komen draven. En de grote vraag is natuurlijk altijd: is het kletspraat of is het snugger?

Radio Tour de France
Sinds 2016 is Cindy de rondemiss en speelt ze elke tourdag met de luisteraars De Kwis Die Niet Te Googelen Is. Daarvoor was ze jarenlang columnist voor het programma.

Dit Was Het Nieuws
Tot aan het (voorlopige?) einde van dit satirische programma zat Cindy in de redactie en schreef ze grappen. (En nee, niet voor de teamcaptains, want die verzinnen hun grappen zelf)

Spijkers met Koppen
Drie jaar lang was Cindy lid van het cabaretteam. Ze schreef sketches en schreef mee aan het Spijkerlied. 

Giel
Cindy was een tijdje met haar Lieve Briefjes te horen in de voormalige ochtendshow van Giel Beelen.

Column Q-music
Bij 'Je dag is goed', de ochtendshow van Jeroen van Inkel, was Cindy de columnist op maandagochtend. Luisteraars kozen een actueel onderwerp en Cindy schreef ter plekke de column, in de vorm van een brief. En die las zij natuurlijk ook zelf voor. 

1 op vrijdag
Elke vrijdagmiddag stampte Cindy een vrolijke, luchtige column over de actuele politiek uit de grond. Dit deed ze drie jaar lang.

Radio 2
Cindy zat (héél lang geleden) in een pool met andere comedians van Comedytrain met een actuele column op de donderdagmiddag.