Nieuws

Dit Was Het Nieuws

Jaaaaa! Dit Was Het Nieuws keert op zondag 17 december weer terug op de buis. En ik, Cindy, ben deze keer weer redactielid en schrijver van het programma. Heb er nu al heel veel zin in!

Kanniewaarzijn

Vanavond, dinsdag 5 september, begint er een nieuw seizoen van Kanniewaarzijn. Cindy heeft deze reeks aan het programma meegeschreven. 22.25 uur, NPO1.

Cindy in Klikbeet

Bekijk hier het Klikbeetfilmpje met Cindy alias Melissa Schotman.

Columnist LINDA.

Lees hier Cindy's columns en blogs voor LINDA.

Cindy columnist LINDA.nieuws

Cindy lijnde mee met Linda de Mol en blogde daarover. Nu gaat Cindy verder als columnist. Elke maandag verschijnt een verse column op LINDA.nieuws in het het kader van #houvol. Want afvallen is leuk, maar het is ook de kunst om je nieuwe leefstijl vol te houden!

Rondemiss Radio Tour de France

Tot haar grote vreugde is Cindy ook dit jaar weer rondemiss bij Radio Tour de France (NPO radio 1). Van 1 tot en met 23 juli presenteert ze dagelijks De Kwis Die Niet Te Googelen Is. Ze heeft er nu al zin in!

Cindy lijnt mee met LINDA.

Cindy gaat met de billen bloot. Zes weken lang lijnt ze mee met Linda de Mol.
Een paar keer per week zal ze op LINDA.NIEUWS bloggen over haar afvalpoging.

Duizend dromen

Cindy is knettertrots. Het lied Zin in Zoenen staat in Duizend Dromen, een boek met cd van 33 Nederlandse liedjes uit Sesamstraat!

Fietsen, fietsen, fietsen

En weer een tekst in Sesamstraat! Kijk hier vanaf 12.58 hoe Frank Groothof het vers Fietsen, fietsen, fietsen van Cindy voorleest.

'Taart' voorgelezen door Meneer Aart

Zin in taart? Kijk naar deze aflevering van Sesamstraat! Vanaf 13.25 leest Meneer Aart Cindy's vers voor. Goed opletten, het is heel kort!

Ode aan Peter van Straaten

Zaterdag 10 december was Cindy te horen in het Radio 1-programma De Taalstaat met haar ode aan Peter van Straaten. Hier kun je de ode terugluisteren.

Sinterklaasjournaal

Jihoe! Woensdag 9 november begint Het Sinterklaasjournaal!
Cindy heeft Sinterklaas en de pieten weer met veel plezier geholpen ;-)
Het Sinterklaasjournaal is iedere avond om 18.00 uur bij Zapp op Nederland 3.

Studio Snugger

Vlug, vlug, er is alweer een nieuw seizoen van Studio Snugger begonnen! Cindy schreef er een aantal scènes voor. Elke zondagochtend tegen half 9 bij Zapp. En als dat te vroeg voor je is, kun je het terug zien via Uitzending Gemist.

Rondemiss Radio Tour de France

De Kwis Die Niet Te Googelen Is is een groot succes. Dagelijks doen honderden luisteraars van Radio Tour de France mee, in de hoop het prijzenpakket én een zoen van Cindy te winnen. Ook een keer meedoen? Rond 14.50 uur stelt Cindy de vraag. Op radio 1. Maar wel snel zijn, want de Tour is helaas alweer bijna voorbij!

Cindy in Lucky TV

Die had ze niet helemaal aan zien komen, hahaha. Cindy is te zien in dit filmpje van Lucky TV. (En gelukkig niet te horen!)

Cindy donderdag bij Tijd voor Max

Cindy is donderdag 3 december live bij Tijd voor Max. Ze vertelt de do's en don'ts bij sinterklaasgedichten en schrijft er ter plekke een paar zelf.
NPO2, 17.40 uur.

Sinterklaasjournaal

Jaaaa, het gaat weer beginnen! Het Sinterklaasjournaal is vanaf vandaag dagelijks te zien op NPO3 om 18.00 uur. Denk bij enkele kort nieuws-items maar even aan een grijnzende schrijvende Cindy ;-)

LULverhalen, Ladies on Stage

Cindy doet mee met de LULverhalen: een theatershow waarbij drie vrouwen (in wisselende samenstelling) iets over de penis of over mannelijke energie vertellen. Cindy speelt o.a. met Bobbi Eden en Jetty Mathurain.

Dit Was Het Nieuws

Dit Was Het Nieuws is weer begonnen begonnen! Dit keer met twee gloednieuwe teamcaptains: Daniël Arends en Martijn Koning. Tot en met 10 oktober elke zaterdagavond rond half 11 op RTL 4. Kijken!

Extra columns Radio Tour de France

Verrassing! Cindy doet nog drie columns bij Radio Tour de France.
Op de rustdagen maandag 13 en dinsdag 21 juli en op de laatste dag, 26 juli.

TV-kantine

Vanavond start een nieuw seizoen van de TV-kantine mét een scène die Cindy schreef. Die met geile Geert in Boer Zoekt Vrouw.

'Zin om te zoenen' op cd

'Zin om te zoenen' staat op de Sesamstraat-cd 'Met de kop in de wolken'. De tekst is van Cindy, de muziek is van Henny Vrienten. De cd staat hartstikke leuk in een schoen of onder een kerstboom.

Eerste lied in Sesamstraat!

Zelfs op radio 2 werd er even over gesproken: Cindy's lied 'Zin om te zoenen' is dit seizoen te zien in Sesamstraat! Cindy schreef de tekst, Henny Vrienten de muziek. Check de link! Het liedje begint op 12.27.